ápr
11

Szeretek egyszál bugyiba táncolni, totál káosz vagyok, csakúgy, mint a szobám. A legidiótább dolgokon röhögök, és mindig rossz időben rossz dolgot mondok. Hülyén viselkedem és könnyen begurulok…De ez vagyok én…Csak ilyen tudok lenni...

 

 

Csak egy életed van, szóval hozd ki belőle a legtöbbet. Ne aggódj azon, hogy megbántanak. Kockáztatnod kell, hogy megtaláld azt a pasit, aki már nem fog fájdalmat okozni neked. Ne aggódj azon, hogy mit gondolnak rólad az emberek. Egészen addig, amíg jól érzed magad a bőrödben, mindegy mit gondolnak mások. S mindenek felett a legfontosabb, hogy minden pillanatot úgy élj, mintha az lenne az utolsó, és ha szeretsz valakit, mondd meg neki, mert lehet nem lesz rá újabb lehetőséged.

 

Hiszem, hogy minden okkal történik. Az emberek azért változnak, hogy megtanuljuk elengedni őket, dolgok azért fordulnak rosszra, hogy tudjuk értékelni, ha minden rendben halad, hazudnak neked, így végül megtanulod, hogy senkiben nem bízhatsz csak magadban, és néha a jó dolgok szétesnek, hogy új dolgokat tudj felépíteni. ~ marilyn

 

 

 

 

Nem tudom, mit hoz majd a holnap, hogy mit fogok majd reggelire enni.Nem tudom, hogy rátalálok-e a lelki társamra, vagy hogy fogok kinézni. Még mindig nem tudtam megfejteni a sorsomat, és azt sem tudom, hogy meg akarom-e majd írni este a házimat. De amit tudok, az az, hogy a kocsimban az én zeném szól, a szekrényem tele van ruhákkal, és a lehető legjobb barátaim vannak...és ez minden, amire igazán szükségem van.

 

Ahogy felnövünk, megtanuljuk, hogy még az az ember, akitől sosem vártuk volna, is megbánthat minket. Összetörik a szíved, s Te is összetöröd másokét. Harcolsz a legjobb barátoddal, vagy akár egymásba is szerethettek, s sírni fogsz, hogy az idő milyen gyorsan elrepül. Úgyhogy, csinálj túl sok képet, nevess túl sokat, bocsáss meg gyorsan, és szeress úgy, mintha még senki sem bántott volna meg. Az életben semmi sem garantált, s nincsenek második esélyek. Mondd el a többieknek, hogy milyen fontosak neked, táncolj az esőben, fogd valaki kezét, aludj el, miközben a napfelkeltét lesed, flörtölj, és nevess addig, míg megfájdul az arcod. Ne félj élni a lehetőségekkel vagy szerelembe esni, élj a percnek, mert minden pillanat, amit mérgesen, vagy szomorúan töltesz, a boldogság egy olyan pillanata, amit már sosem kapsz vissza.

 

Vicces, ahogy a Szia mindig egy Viszlát-tal végződik.
Vicces, ahogy a szép emlékek könnyre fakasztanak.
Vicces, hogy az „örökké” valahogy mindig elmúlik…
Vicces, hogy mennyit veszítesz, ha megfeledkezel a múltadról.
Vicces, ahogy a barátaid magadra hagynak, mikor szomorú vagy.
Vicces, hogy mikor szükséged lenne valakire, sosem találsz senkit.
Vicces, ahogy az emberek változnak, és azt érzik, hogy sokkal jobbak lettek.
Vicces, hogy mennyi hazugság lehet egyetlen szerelmes levélben.
Vicces, ahogy az emberek megbocsátanak, annak ellenére, hogy sosem felejtenek.
Vicces, ahogy egyetlen éjjel rengeteg megbánást foglalhat magába.
Vicces, ahogy az élet ilyen irónikussá válik,
De a legviccesebb, hogy mindebből, számomra semmi sem vicces.

 

Boldogság mellett szükség van szomorúságra, siker mellett bukásra, jóakarat mellett gonoszságra, szeretet mellett gyűlöletre, győzelem mellett veszteségre s gyönyör mellett szükség van fájdalomra is. Meg kell ismerned a szélsőségeket, mert ha nem látod a különbséget, akkor elveszíted a megbecsülést, és ha nem tudod megbecsülni a dolgokat, akkor minden elveszíti az értékét.

 

Hiszek a rózsaszín világban. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb kalóriaégető. Hiszek a csókban, lehetőleg sok csókban. Hiszek abban, hogy erősnek kell lennünk, mikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszek abban, hogy a boldog lányok a legcsinosabbak. Hiszek abban, hogy a holnap egy újabb nap és hiszek a

csodákban is. ~ audrey

 

Sokat hibáztam az életem során. Hagytam, hogy az emberek kihasználjanak, és elfogadtam a megérdemeltnél sokkal rosszabb dolgokat. Ám tanultam a rossz választásaimból, és annak ellenére, hogy van pár dolog, amit sosem kaphatok már vissza, és vannak emberek, akik már soha nem fognak bocsánatot kérni, legközelebb már okosabb leszek, és nem horgonyozok le olyan dolog mellett, ami kevesebb, mint amit megérdemlek.





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Figyelj rám! Bátorság! Mondj valamit! Tégy valamit! Légy magad! Szeress!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://debiiikeblog.blog.hu/api/trackback/id/tr901913151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ancsyblogja 2010.05.11. 19:47:53

ez is tetszik:)honnan szeded ezeket az irományokat?te is ilyen marha jó dolgokat? (nem csodálkoznék, csak biztosan szeretném tudni):)
süti beállítások módosítása